Najzdravnik - Slovenska blagovna znamka s spletno trgovino z medicinskimi pripomočki


Zaradi dolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev odloči za izbiro zasebnega zdravnika, saj čakalne dobe postanejo krajše, ali pa jih sploh ni. Pogosto naletimo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Pri izbiri nam lahko svetujejo prijatelji in znanci, ampak velikokrat nam ne preostane drugega, da začnemo zdravstvene storitve iskati na internetu. S podobnim problemom se je soočal študent medicine na mariborski Medicinski fakulteti, Matej Žnidarič, ki je ustvaril slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo – Najzdravnik.si. Idejo o zdravstvenem portalu je začrtal že v tretjem letniku študija in jo začel dejansko uresničevati na začetku pandemije COVID-19. Najzdravnik.si je prvi slovenski zdravstveni portal, ki ponuja koristne informacije o zasebnih ordinacijah in medicinskih centrih po Sloveniji. Strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacij preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije naredijo portal Najzdravnik.si koristno orodje, ki je v pomoč številnim iskalcem zdravstvenih storitev. Poleg opisov ordinacij so dodane še slike, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo pri iskanju zdravstvenih storitev. Dodana vrednost portala je interaktiven zemljevid, kjer lahko obiskovalci iščejo ponudnike zdravstvenih storitev v svoji neposredni bližini. Ustanovitelj portala si prizadeva, da bodo Slovenci s hitrejšo izbiro kvalitetnih zdravstvenih storitev prihranili svoj dragoceni čas in denar, saj imajo možnost izbirati med preverjenimi in visoko ocenjenimi ponudniki zdravstvenih storitev.
Proti koncu leta 2021 je zaživel še spletni portal Najzdravnik.net, kjer so zbrani vsi slovenski zdravniki in zobozdravniki. Obiskovalci portala lahko oddajo mnenja in ocenijo njihove zdravstvene storitve.
Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. Na začetku letošnjega leta je ustanovitelj znamke Najzdravnik otvoril še spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. Pravi, da je check here poslanstvo njegove spletne trgovine Slovencem ponuditi inovativne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Stopiti želi izven povprečja obstoječih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in Slovencem predstaviti nove tehnike in pristope k preprečevanju in zdravljenju bolezni ter zdravemu načinu življenja. Večji poudarek bo namenil izdelkom za preprečevanje zapletov sladkorne bolezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *